BVSC-Zugló

Egyéni női utánpótlásképzési program a BVSC- ben!

2015.09.23.- Szőnyi út

utp-kepzesPetrovics Mátyás: Ma reggel megkezdtük az új utánpótlásképzési programunkat a női szakágban. Ennek egyik része, hogy olyan posztorientált képzéseket tartunk, amelyek során a felnőtt játékosoktól, egészen a 2002- es születésűekig mindenki részt vesz az adott edzésen. Itt nem csak az edzők utasításait kell követni, hanem a vízben a fiatalok a felnőtt játékosoktól is elleshetik a legfontosabb elemeket.

Ezek az edzések posztokra bontva zajlanak majd. Ma reggel center- bekk képzés zajlott. Lesznek szélső-, lövő-, valamint kapuedzések is így. Tematikus sorrendben haladva dolgozunk majd és egy- egy hétvégén "csak" az utánpótlás játékosokkal ismételjük a tanultakat. 

Ezek mellett különböző alapképzési feladatokról ( labdatechnika, blokkolás, alap taktikai elemek, stb. ) készítünk oktató videókat is, amelyekkel segíthetjük azok könnyebb elsajátítását a gyerekek számára.

Célunk az, hogy az eddiginél is minőségibbé tegyük az utánpótlásképzésünk színvonalát, sokoldalúbb alapkézettségű játékosokat neveljünk a klubunk számára, hiszen továbbra is az a legfontosabb, hogy a felnőtt csapatunk a saját nevelésű pólósainkra támaszkodhasson.
Már a mai, első edzés is igazolta, hogy jó a célkitűzésünk, ezt a sok csillogó szempár hűen tükrözte az edzés végén....

Hajrá BVSC!!!!

Adó 1 %