BVSC-Zugló

leany-gyermek 

 

Leány Gyermek Országos Bajnokság - Középszakasz 3. Forduló

Nyéki Imre Uszoda - 33m-es 2020. november 22. 16:00

OSC ÚJBUDA - BVSC-Zugló 5-10 (0-1, 0-4, 2-4, 3-1)

Czigány Károly: Az első találkozónkon az OSC-től kikaptunk. Elég sok hibával játszottunk akkor. Visszanéztük videón azt a meccset, kicsit jobban Czigány Károlykészültünk a visszavágóra. Sajnos az ellenfél egyik legjobbja, nem játszott így simább lett a vártnál. Szerettem volna, ha ő is játszik és szorosabb mérkőzésen nyerhetünk, mert kellenének az ilyesfajta tapasztalatok. Így alakult. Nyilván örülök, hogy nyertük! Láttam, miben kell még fejlődünk így is! Még egy Fradi meccse lesz ennek a csapatnak. Azt mindenképp szeretnénk behúzni, hogy egy komoly győzelemmel zárhassuk 2020-at. Gratulálok a lányoknak és nagyon köszönöm a segítséget Kele Nikinek és Mészáros Vandának! Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság - Középszakasz 2. Forduló

FTC Uszoda - Népliget 2020. november 15. 12:45

FTC-Telekom Waterpolo- BVSC-Zugló 8-9 (1-2, 1-1, 3-4, 3-2)

Czigány Károly: Egy olyan hét után mentünk a Népligetbe, ahol kedden még úgy volt, hogy nem lesz több edzés/meccs idén. Szerdára eldőlt, hogy Czigány Károlymegy minden tovább! Szóval nem volt egyszerű a felkészülés, de ennek ellenére jó előérzetem volt! Nehéz a Fradi ellen, mert két ügyes játékos viszi hátán a csapatukat. Őket nem igazán tudtuk megoldani. Sokszor hagytuk, hogy csinálják, amit tudnak. Csak az utolsó védekezésnél hagytuk végre azt lőni, akit kellett volna. Nem is kaptunk gólt! Mi csapatként mentünk és tényleg mindenki hozzátette a magáét! Sajnos, láttam visszatérő hibákat, ezen dolgoznunk kell! Ennek ellenére most jobban játszottunk, mint az OSC ellen! Gratulálok a Lányoknak, nagyot küzdöttek! Nagyon szépen köszönöm a segítséget Mészáros Vandának és Kele Nikinek!!!! Gratulálok a serdülő és ifi csapatunknak is a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság Középszakasz 1. Forduló

Szőnyi úti uszoda 2020. november 08. 10.00

BVSC-Zugló - OSC Újbuda 7-8 (1-2, 2-2, 2-2, 2-2)

Czigány Károly: A csapat egyik fontos láncszeme nélkül álltunk fel. Ez jobban megzavart a bennünket, mint vártam. Az első felében a meccsnek messzeCzigány Károly kártya nem úgy játszottuk, ahogy szoktunk! A koncentráció nagyon hiányzott. Álló helyzetből próbálkoztunk centerjátékkal, nem segítettük egymást és rengeteg volt rossz passz. Ezek miatt sok helyzetünk ment el. 1-4-ről visszajöttünk, de nem sikerült átvenni a vezetést. Pedig volt lehetőségünk, bőven! Kihagytunk emberelőnyt, ziccert és sajnos ezekből kaptunk gólt. Ez nem a mi napunk volt. Nekem az a bajom, hogy sajnos azért nem, mert nem akartuk, hogy a miénk legyen. Ebből viszont nagyon sokat lehet és kell is tanulni! Ahogy én a lányokat ismerem, fognak is! Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 6.forduló

2020.10.25. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZNVEGY 33- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 12-1,8-1,8-1,5-0 )

BVSC- Zugló: Somossy- Szomolányi ( Balczer )- Bereczki 5, Kiss P. 3, Korpás 1, Kalmár 2, Kovács D. 2, Papp 3. Csere: Szántai 2, Kókai 2, Alaksza K. 2, Pál 3, Vindisch 6, N. Kerekes 2.

Czigány KárolyCzigány Károly: Sajnos úgy alakult, hogy a Szeged nem tudta elhozni a legjobbjait az összecsapásra. Így gyakorolhattuk a labdaszerzéseket és a ziccer befejezéseket. Mindenki sokat tudott játszani! Készülünk tovább!Hajrá BVSC! 

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 5.forduló

2020.10.17. 15:15 óra- Szentes

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 10- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,2-3,3-2,4-4 )

BVSC- Zugló: Somossy- Szomolányi- Bereczki 2, Kiss P. 5, Korpás, Kalmár, Kovács D. 1, Papp 2. Csere: Szántai, Kókai, Alaksza K., Pál 3, Vindisch, N. Kerekes

Czigány KárolyCzigány Károly: A pesti fordulóban két jó játékosuk nélkül jött hozzánk a Szentes. Azért is lett akkora a különbség. Akkor és utána is elmondtam a lányoknak, hogy Szentesen sokkal keményebb lesz! Az is lett! A kezdés ismét jól sikerült, aminek én mindig nagyon örülök! Ez talán most adott egy kis megnyugvást és úgy nézett ki, mintha visszavennénk a tempóból. Nem tudtuk ugyanazon a szinten folytatni. Ahogy ilyenkor lenni szokott, belelkesedett az ellenfél! Kaptak még egy kis plusz segítséget a partról is, de sikerült végig megtartani a különbséget! Az elmúlt 3 hétben a sok hiányzás miatt kiesett munka és az előző napi meccsek látszódtak a lányokon! Küzdésből 5* !!! Nem is játszottunk jól, se rosszul! Az alapok megvoltak és ez most elég volt a 3 PONTHOZ! Gratulálok a Csapatnak! Megyünk tovább! Hajrá BVSC!

1. oldal / 23

Adó 1 %