BVSC-Zugló

Euroliga selejtezőkör, 2.forduló Ekipe Orizzonte- BVSC- Zugló Diapolo 13- 7

2019.12.01. 13:00 óra- Catania

Ekipe Orizzonte- BVSC- Zugló Diapolo 13- 7 ( 3-4,4-1,3-1,3-1 )

BVSC- Zugló: Tóth- Utassy, Farkas K., Alaksza D., Takács 1, Farkas T. 3, Mihály 1, Leimeter 2, Koncz , Kele, Alaksza N., Gyöngyössy

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Bátor és felszabadultan pólózó csapatot ígértem tegnap, nem is volt ez másképpen. Európa jelenlegi legjobbja ellen parádésan kezdtünk, nagyon jól működött, amit elterveztem. Jó volt látni, hogy milyen tiszta szívvel játszik mindenki és ez végig jellemzett minket, akkor is amikor megfordult az állás. Rengeteg lehetőségünk volt elöl, talán ha azokkal jobban élünk, tovább maradt volna nyílt a csata. De semmi okunk szégyenkezni, mindent beleadtunk ma is és végig nagy erőkifejtésre késztettük az olaszokat.

A továbbjutás hatalmas bravúr lett volna és ha nem is sikerült, minden meccsen a maximumot hoztuk ki magunkból. Emelt fővel búcsúztunk az Euroligától és rengeteg olyan tapasztalattal, amely mind rövid, mind hosszútávon profitot hoz majd újjáalakuló CSAPATUNKNAK. Így csupa nagy betűvel, mert az elmúlt hónapokban rengeteget tettünk ezért. És a kéthónapos bajnoki szünetben sem lesz ez másként. Hajrá BVSC!!!

Részletes statisztika itt. :) 

Adó 1 %