BVSC-Zugló

Női OB1/B. 6. forduló

2018.04.07.- III. kerületi TVE uszoda

Bánki VSE- BVSC- Zugló 5- 15  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,1-5,1-2,1-2 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Hajdu )- Krnács, Ősz Varga 2, Bruckner 4, Király 2, Gasparics 1, Keresztes 2. Csere: Papp, Koncz 2, Gruber 1, Ringhofer, Kovács 1, Mészáros

Gruber Laura: Az előző Bánki elleni meccsünkkel ellentétben ezúttal tisztességesen beleálltunk a mérkőzésbe, lendületesen, odafigyelve és türelmesen támadtunk, helyzeteinket nagyrészt sikeresen gólra váltottuk. Hátul is meggyőzően  mozogtunk, jó volt látni, milyen szépen ültettük át a tanultakat a gyakorlatba. Ehhez természetesen a jó kapusteljesítmény is kellett, mindkét hálóőrünk kiválóan irányított, illetve hárított a kapuban. Gratulálok a győzelemhez!

Bővebben...

Női OB1/B. 5. forduló

2018.03.17.- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ASI 13- 4  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,1-3,3-1,2-0 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 2, Koncz 5, Besszer 2, Király, Bruckner 1, Keresztes 1. Csere: Farkas 2, Tóth B., Gruber 1, Alaksza N., Halas, Gasparics

Gruber Laura: Nagyon jó védekezéssel, precíz támadásokkal kezdtük a meccset és Koncz Hanna vezérletével végig tartani is tudtuk a színvonalat. A védekezés legfőbb érdeme, hogy teljesen ki tudtuk kapcsolni ellenfelünk legjobb játékosát, Kocsis Szabinát. Le a kalappal a lányok előtt, nagyon meggyőző és összeszedett játékot mutattak! Gratulálok a győzelemhez!

Bővebben...

Női OB1/B. 4. forduló

2018.02.03.- Hódmezővásárhely

BVSC- Zugló- HVSC 17- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-1,4-1,3-3,3-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Hajdu )- Krnács, Ősz Varga 1, Tóth A. 6, Besszer 2, Ringhofer 2, Keresztes 2. Csere: Papp, Gruber 1, Alaksza N. 1, Kovács, Tóth B. 1, Gasparics 1.

Gruber Laura: Az eredmény önmagáért beszél, sok hozzáfűznivalóm nincs is igazán a mérkőzéshez. Tóth Lili vezérletével, remek kapusteljesítménnyel, a taktikát fegyelmezetten betartva, sima győzelmet arattunk a helyi csapat ellen. Külön öröm, hogy a játékosok többsége feliratkozott a góllövőlistára. Gratulálok a győzelemhez! 

Bővebben...

Női OB1/B. 3. forduló

2018.01.14.- III.kerület TVE uszoda

Bánki VSE- BVSC- Zugló 4- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-1,0-1,0-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Pintér- Ősz Varga 2, Bruckner 1, Király 1, Ringhofer, Holub, Keresztes Csere: Krnács, Tóth B., Gruber 1,Papp, Mészáros 1.

Gruber Laura: A meccs első felében sajnos egyáltalán nem sikerült megvalósítani az általam kért instrukciókat. Ellenfelünk átlagéletkora jóval magasabb a miénknél (nálunk csak én húzom felfelé.. :-)), mégsem tudtunk úszásban megfelelően föléjük kerekedni, illetve, ha sikerült is lefordulni, sorra hagytuk ki a 100%- os helyzeteinket. Ennek természetesen mindig megvan a böjtje, mert így nem tudtunk kellőképpen ellépni, ráadásul az védekezési hibákból kifolyólag, ellenfelünk is újra meg újra betalált. Nem mondhatnám, hogy a meccs második felére jelentősen javult volna a helyzet, de végül győzött a jobb kondíció, a jó kapusteljesítmény és így legalább megszereztük a pontot. Gratulálok a győzelemhez!

Bővebben...

Női OB1/B. 2. forduló

2017.12.02.- Debrecen

BVSC- Zugló- ASI DSE 5- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-3,1-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Doroszlai ( Trifán )- Alaksza D., Ősz Varga 1, Bruckner 1, Besszer 3, Sonkoly, Keresztes Csere:Halas, Alaksza N., Tóth B., Ringhofer, Mészáros, Kovács

meszaros-vandaMészáros Vanda:  Döcögősen indult a mai napunk, sűrű volt a program, ki volt centizve az èrkezés-öltözés-melegítés hármas! Így is alakult a mérkőzés menete is, vontatottan, tele hibákkal! Ezt kihasználta ellenfelünk és gyors gólokkal büntette, amiből nem tudtunk felállni, bár tetemes előnyhöz nem hagytuk jutni őket! Az utolsó negyedben megráztuk magunkat, védekezést válltottunk és felhoztuk egy gól különbségre az eredményt. Majd a döntetlenhez is volt egy időkérésünk, de ez már nem jött össze... Menni kell tovább!

Bővebben...

1. oldal / 6

Adó 1 %