BVSC-Zugló

Új OB.I. igazolás, itt a végleges keret!

FaceBook

A BVSC- Zugló Vízilabda Szakosztálya örömmel jelenti be a következő, 2015/2016 -os szezonra új játékosokkal erősített keretét.

cziganykarcsiCzigány Károly ( 1984.10.31. Eddigi csapatai: Cegléd, Eger, FTC, BVSC, Pécs/Horgen. Eredményei: Junior EB./VB. 2. hely, Magyar Kupa 1. hely, Magyar Bajnokság 3. hely ) korábbi igazolása után Csapó Miklós ( 1993.01.21. Eddigi csapatai: KSI, Honvéd, Vasas, FTC. Eredményei: Junior VB. 4. hely, 3x Magyar Kupa 3. hely. ) csatlakozik a BVSC- hez. A Fradiból igazolt játékos 1 évre írt alá csapatunkhoz. Három saját nevelésű játékossal is bővül a keret, akik már a 2014/ 2015- ös szezonban is játéklehetőséget kaptak.

A BVSC- Zugló csapata köszönti új játékosait és sok sikert kíván nekik!

A keretből távoznak: Borsós Endre, Kotsidis Nikolaos, Mészáros Csaba, Tatár Roland

A BVSC- Wáberer Hungária- Zugló 2015/ 2016- os kerete: 

Kapusok: Györke Zsolt, Szakonyi Dániel

Mezőnyjátékosok: Ambrus Ferenc, Csapó Miklós, Czigány Károly, Kovács Péter, Létay Krisztián, Mátyók Norbert, Nagy Álmos Dániel, Nagy Sándor, Pásztor Mátyás, Szabó Bence, Szabó Bendegúz, Török Béla

 

Märcz Tamás az új igazolásokról: Czigány Károly már korábban is játszott a BVSC- ben, ezért az hiszem, nem okoz majd különösebb gondot a beilleszkedése. Rutinos játékosról van szó, aki több poszton is bevethető, minden nehézség nélkül játszik akár a bal vagy a jobb oldalon. Gólérzékenysége az elmúlt szezonban is látszott, amikor fél évet játszott csak Magyarországon.

csapomiklosCsapó Miklós leigazolását szintén nagyon fontosnak tartom, hiszen Létay Krisztián mellett egy több OB/1- es szezont maga mögött tudó, de még mindig nagyon fiatal balkezest tudunk játszatni. Azt gondolom, hogy mindenképp erősíthetik majd egymást a jobb szélen.
 
Mindkét új játékos komoly profi szemléletet képvisel, ami nagyon fontos volt számomra, hiszen példaértékű sportolókról van szó, akikre felnézhetnek a fiataljaink, akik az idén kerülnek be stabilan csapatunkba!
 
Nagy Álmos Dániel, Mátyók Norbert  és Szabó Bence meghatározó részt vállaltak az idei ifi csapatunk bronzérméből és remélem, hogy azt a fiatalos lendületet tudják adni a felnőtt csapatban is, amit az idei szezonban láttam tőlük.
Mindent összefoglalva a BVSC új kerete egy jelentősen megfiatalodott, de gyorsabb, dinamikusabb vízilabdát játszó csapat lehet az előző szezonhoz képest. Azt gondolom, a 2015/16- os bajnokságban szereplő BVSC egy mindenképpen szimpatikus, hajtós vízilabdát játszó középcsapat lesz, aki okozhat majd sok meglepetést ellenfeleinek.

 

Adó 1 %