BVSC-Zugló

Edzők

FaceBook

Bemutatkozás


Játékosként 1x Magyar bajnok és 1x Magyar kupagyőztes, az UTE OB I-es csapatának edzőjeként 4x Komjádi kupa 1 helyezés, 2x MK 3. A Női válogatott edzőként VB 1., EB 3., 2010 óta a BVSC-Zugló vízilabda női szakág vezetője a felnőtt csapattal MK 1., Magyar bajnoki 2.helyezés, Ifi bajnokság 1. és számos Utánpótlás bajnoki helyezés. 2012 óta a leány ifjúsági válogatott vezetőedzője.

Bemutatkozás


1995 szeptemberében kezdett vízilabdázni a BVSC-ben. Azóta végigjárta az összes korosztályos csapatot, több utánpótlás bajnoki és kupagyőzelemnek is részese volt. 2004 óta tagja a felnőtt OB I-es csapatnak, amelyben több, mint 200 meccset játszott Vincze Balázs, Dabrowski Norbert, és jelenleg Märcz Tamásirányítása alatt. 2010 év elején elhatározta, hogy az aktív játék után is a vízilabdával szeretne foglalkozni. 2011 őszétől a nevelő egyesületénél kapott lehetőséget arra, hogy edzőként dolgozhasson. 2014- ben végzett a Testnevelési Egyetem testnevelő- vízilabda edzői szakán.

 


Bemutatkozás


2000 óta a BVSC igazolt versenyzője. Több utánpótlás bajnoki érem tulajdonosa, ifi bajnok. Felnőttként Országos bajnokság II. helyezés és Magyar Kupa győzelem a legjobb eredményei. Évekig az utánpótlás válogatott keret tagja volt.
2013- ban végzett a TE vízilabda edzői szakán, jelenleg az úszó edzőit végzi mellette a SE-TSK rekreáció szervezés és egészségfejlesztés szakának halhatója.
Tóth Endre, Petrovics Mátyás és Gruber Laura keze alatt tanulta illetve tanulja az edzői pálya fortélyait.
Jelenleg az előkészítő csoportnál tevékenykedik és az Országos lány gyerek csapatnál edzősködik.
Hisz benne, hogy a sok munka és az odafigyelés meghozza gyümölcsét!

Adó 1 %